AS Elektrisk får installasjonsoppdrag med HENT

AS Elektrisk får installasjonsoppdrag med HENT

AS Elektrisk har fått oppdraget med å utføre elektroarbeidene i forbindelse med etablering av nytt omsorgsbygg i Hurum kommune, utenfor Drammen. Bestiller av oppdraget er den nordiske byggentreprenøren HENT, og kontrakten for AS Elektrisk er på ca. 40 mnok.

Det nye omsorgsbygget som skal etableres i Hurum skal bli på ca. 11 000 kvadratmeter. Bygget blir bestående av 110 omsorgsplasser, et stort produksjonskjøkken, to dagsentere, base for hjemmetjenesten i området, trenings- og rehabiliteringslokaler og andre aktivitetstilbud.

Oppdraget for AS Elektrisk består av elektro- og teletekniske installasjoner.

- Dette kommer til å bli ett omfattende arbeide og vi gleder oss, og er stolte av å være en del i dette store helseprosjektet. Det er en stor milepel i Hurum kommune, sier Trond Brustad, daglig leder for AS Elektrisk.

Hurum kommune har høye energi- og miljømål for det nye omsorgsbygget som skal sertifiseres som BREEAM-NOR Excellent. Helsehuset skal være et plusshus-bygg etter Futurebuilt-standard noe som betyr at bygget skal produsere mer energi enn det forbruker. Dette løses med blant annet PV-paneler (solceller), PVT-paneler (solcelle og solfanger i ett) og energibrønner. 

AS Elektrisk starter installasjonsarbeidene i prosjektet i løpet av 2019 og prosjektet pågår frem til sommeren 2021.